VandaagOpstap


Flevonice

Let op!
Deze activiteit komt uit ons archief en is nog niet voorzien van nieuwe informatie. De getoonde informatie kan daardoor verouderd zijn en kunnen er geen openingsdagen worden getoond.
Klik hier om nieuwe informatie door te geven!Vanaf de start van het winterseizoen op zaterdag 26 november 2016 zijn wij dagelijks geopend vanaf 9:00 uur. Ons winterseizoen loopt tot en met 5 maart 2017.
Bij Flevonice in Biddinghuizen schaats je 's winters heerlijk buiten in de natuur. Ook als het niet vriest! De 3-kilometer lange kunstijsbaan in de natuur is geschikt voor schaatsers van elk niveau. En in het Ice Funpark met Super Glijbaan en Krabbelbaan leven kinderen zich de hele dag uit!

Schaatsen alleen is natuurlijk al een harstikke leuk uitje voor het hele gezin. Maar Flevonice biedt nog veel meer. Kinderen leven zich namelijk helemaal uit in het Ice Funpark 4 Kids. Hier vind je een grote krabbelbaan, roetsj je in bandjes van de Super Glijbaan en kun je klimmen & klauteren in de speeltuin met grote trampolines. Tussendoor geniet je van een lekker broodje UNOX of drink je een Chocomel bij het knisperend openhaardvuur in ons restaurant.

Zie voor de openingstijden en meer info de website.

Video impressie

Foto's

 • Flevonice

  Flevonice

 • Flevonice

  Flevonice

 • Flevonice

  Flevonice

 • Flevonice

  Flevonice
Onjuiste informatie


Deze websites maakt gebruik van cookies. [x] melding verbergen