VandaagOpstap


Flevonice

Let op!
Deze activiteit komt uit ons archief en is nog niet voorzien van nieuwe informatie. De getoonde informatie kan daardoor verouderd zijn en kunnen er geen openingsdagen worden getoond.
Klik hier om nieuwe informatie door te geven!Flevonice, Een cool dagje uit voor het hele gezin!

Bij Flevonice in Biddinghuizen schaats je ’s winters heerlijk buiten. Ook als het niet vriest! De 3-kilometer lange ijsbaan in de natuur is uniek in de wereld. En de 400-m ijsbaan is de ideale plek om eens even lekker warm te rijden. Maar er is nog veel meer!

Lekker schaatsen op de krabbelbaan, klimmen & klauteren in de speeltuin met trampolines en in bandjes roetsjen van de Super Glijbaan: kinderen leven zich de hele dag uit in het Ice Funpark. Met al die activiteiten voor kinderen is Flevonice niet alleen een leuk dagje uit voor het gezin, maar ook de ideale locatie voor een kinderfeestje. Sluit je dag spectaculair af met een heat Drift Karten. Lukt het jou om de snelste rondetijd neer te zetten?

Even bijkomen? Dat doe je met een lekker hapje of drankje bij het knisperende haardvuur of op het Koek&Zopie-plein langs de ijsbaan.

Flevonice: je beweegt er de dag van je leven!

Ons park is dagelijks geopend van 09:00 - 22:00u. De ijsbanen, het Ice Funpark en de Drift Kartbaan zijn de gehele dag geopend en sluiten een half uur voor sluiting van het park. Check voor je komst altijd de actuele openingstijden i.v.m. tijdelijke aanpassingen door weersomstandigheden of evenementen.
Video impressie

Foto's

 • Flevonice

  Flevonice

 • Flevonice

  Flevonice

 • Flevonice

  Flevonice

 • Flevonice

  Flevonice
 
Onjuiste informatie


Deze websites maakt gebruik van cookies. [x] melding verbergen